ADEM l BEWUSTZIJN l CONTACT
de oplossing voor preventie en herstel bij burnout.

zorg op maat voor particulieren

Wij bieden onze trajecten in een vaste vorm aan bedrijven. Helaas horen wij heel vaak van mensen dat zij al tijden zoekend zijn naar passende hulp maar steeds weer van het kastje naar de muur worden gestuurd. Het is onze missie om samen met jou een traject vorm te geven zonder lange wachttijden en met eerlijke en goede hulp. Hierbij verliezen wij echter nooit uit het oog waar wij in geloven; Burn-out is alleen maar te behandelen door een combinatie te maken van lichaamswerk en gesprek.

In een 30 min durend intakegesprek met Marieke en Luit samen zullen wij jouw hulpvraag inventariseren en kennismaken. Dit is kosteloos. Na een half uur bepalen wij samen of we verder gaan. We maken dan direct een goed overzicht van krachten en lasten in jouw leven. De kosten voor dit verlengde intakegesprek met 2 personen bedragen 100 euro. Aan de hand hiervan komen wij met een voorstel voor verdere behandeling, waarbij jouw vraag en jouw akkoord leidend is. Wij spreken van tevoren een aantal sessies met je af, waarna we evalueren en samen kijken of we op de goede weg zijn. Is er meer nodig dan maken we hier weer een plan voor, gaat het goed en is de hulp niet langer noodzakelijk sluiten wij af.


Voorbeeld: een vrouw benaderd ons voor hulp omdat ze vastloopt in werk en privé. na het intakegesprek spreken we 10 sessies af. 5 intensieve ademsessies met Marieke, 5 systemische consulten met elementen uit de mindfulness verweven met Luit. De hulpvraag betrof plezier in werk en privé en een gevoel van klem zitten in alle aspecten van haar bestaan. Door de ademsessies lukte het haar weer in contact te komen met haar lichaam en werden oude blokkades opgeruimd. Door de consulten met Luit begon zij te begrijpen waarom ze deed wat ze deed en kreeg goed inzicht in patronen én leerde ze efficiënt omgaan met haar eigen stresssysteem. na 10 sessies waren de klachten verregaand verminderd en had ze genoeg tools om het verdere traject zelf te kunnen doen. Meer gesprekken waren dan ook niet nodig.